Wystarczy pokroić w kostkę ser, w mniejszą kostkę awokado
lub pół i około ½ zawartości słoiczka z suszonym pomidorami o wadze 285 gram.
Wszystko umieszczam w miseczce, dodaję oliwę z oliwek,
tak na oko, solę, pieprzę i ja dodaję jeszcze czosnek – inaczej nie umiem:). Delikatnie mieszam.
Nam smakuje. Szybko się robi i jest super na przekąskę albo niespodziewanych gości.
Nam smakuje. Szybko się robi i jest super na przekąskę albo niespodziewanych gości.
Smakuje jeszcze lepiej z grzankami czosnkowymi, konieczne zrobionymi z bagietki samodzielnie.
Już jestem głodna ,zostało coś jeszcze?
OdpowiedzUsuńHmm:) Może następnym razem się uda!
OdpowiedzUsuńutrzyj jeszcze trochę korzenia imbiru, nie można zastąpić suszonym. dopiero mniam, chociaż z różnych stron świata
OdpowiedzUsuńOoo:) To koniecznie sprawdzę!
OdpowiedzUsuńteż bez czosnku nie mogę :)
OdpowiedzUsuńGorzej jak innym zaczyna przeszkadzać:). Ale my nie damy rady, hihi
OdpowiedzUsuń